Updates

Via onze updates blijf je op de hoogte

Zondag 17 juli 2022 was de grote finaledag bij het EK petanque is 's-Hertogenbosch, maar liefst drie teams deden meet om de titel. Bij de doubletten mix Anette Boluijt met Joey van Doorn. Bij de singles (tête á tête) was het Kees Koogje bij de mannen en zus Josefien bij de vrouwen.

Het Nederlandse team is op maar liefst 3 onderdelen door naar de halve finale. EK Petanque een gegarandeerde podiumplek mogelijk is.

Uitzendschema: Vrijdag: 3 wedstrijden in de ochtend (Ronde 4) - 3 wedstrijden in de middag (Ronde 5) Zaterdag: 3 wedstrijden in de ochtend (Achtsten) - 3 wedstrijden in de middag (Kwartalen)) Zondag: 3 wedstrijden in de ochtend ( 1/2) - 3 wedstrijden in de middag (Finales)

WebTV ‘s-Hertogenbosch Nederland: Europees Dubbel, Head-to-Head en Mixed Championships 2022 Web TV live Uitzendtijden? Vrijdag: 3 games in de ochtend (Ronde 4)

Aanstaande woensdag is het dan eindelijk zover! Het EK Petanque in ’s-Hertogenbosch gaat nu echt beginnen. Het beroemde plein, naast de iconische Sint-Janskathedraal, wordt omgebouwd tot een Petanque walhalla met maar liefst 26 overdekte petanquebanen en een heus stadion. Hier gaan de beste petanquespelers van Europa strijden om de Europese titels in de categorieën tête-à-tête (een tegen een; vrouwen en mannen), doubletten (mannen en vrouwen) en mix (man/vrouw). Naast de wedstrijden is er natuurlijk ook volop lekker eten, drinken en entertainment aanwezig. Met andere woorden; Brabantse gezelligheid!

Allereerst met de organisatie van het Europese Kampioenschap Petanque dat van 13 tot en met 17 juli plaats vind op de Parade in 's-Hertogenbosch. Maar daarnaast ook met de uitgave van het jubileumboek waarin teruggekeken wordt op de roerige geschiedenis van de NJBB. Want roerig was het zeker. Menig jaarverslag begon met de standaardzin “Het afgelopen jaar was (weer) een roerig jaar.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Volg ons ok op social media