Nederlandse selectie EK Petanque

De Nederlandse selectie EK Petanque

Over enkele dagen is het zover: het CEP Europese Kampioenschappen Petanque 2022 op de Parade in ‘s-Hertogenbosch. Uiteraard zal ons eigen land daar ook vertegenwoordigd zijn. Daarom stellen we ze graag even aan je voor.

Kees Koogje

Kees Koogje 31 jaar  uit Delft is wel de meest succesvolste petanquespeler uit Nederland. Kees heeft al diverse kampioenschappen op zijn naam staan. Kees Koogje en Josefien zijn op 7-jarige lid geworden van Midi Delft. Kees komt in de NPC uit voor Les Cailloux, met zijn vele kampioenschappen is het dan ook niet verwonderlijk dat hij is uitgekozen voor deelname aan het EK petanque 2022 in 's-Hertogenbosch.

Joey van Doorn

 De 29-jarige Joey van Doorn uit Schijndel speelde al veel internationale toernooien. Zijn talent kwam tot ontwikkeling in de accommodatie van ‘Wij Liggen’ in Schijndel. Nu komt Van Doorn ook uit voor ’t Dupke in Sint-Michielsgestel. Deze vereniging speelt in de Topklasse en biedt de Schijndelse bouler meer begeleiding.

Anette Boluijt

Anette Boluijt 40 jaar geboren in Apeldoorn en speelt bij J.B.V. 't Zwijntje. Ook Anette heeft veel kampioenschappen op haar naam staan. In 2021 won ze samen met Kees Koogje Het NK Mix. We zullen nog veel van Anette zien op de toernooien in binnen en buitenland. We wensen dan ook het hele Nederlandse team heel veen succes toe.

Josefien Koogje

Josefien 29 jaar is de zus van Kees Koogje,  Broer en Zus Kees en Josefien  zijn op 7-jarige leeftijd lid geworden bij MIDI Delft en zijn daar nog steeds lid. Kees speelt competitie voor Les Cailloux uit Zeist en Josefien speelt competitie voor ABA Rijswijk. In 2008 wonnen broer en zus samen de bronzen medaille op het EK-jeugd in Nieuwegein.

Van links naar rechts: Joey van Doorn, Josefien Koogje, Kees Koogje en Anette Boluijt.

Alles over Petanque wenst het Nederlands team veel succes in 's-Hertogenbosch.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Volg ons ok op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *