• za. jun 12th, 2021

Alles over Petanque.nl

allesoverpetanque.nl

NPC SEIZOEN 2021-2022

Dooradmin

mrt 19, 2021
Delen op je netwerk ......
Het NPC-seizoen 2020/2021 is bijna
in zijn geheel geannuleerd.
De voorbereidingen voor het nieuwe NPC-seizoen 2021/2022 zouden normaliter in februari zijn gestart. Het NPC-seizoen 2020/2021 is bijna in zijn geheel geannuleerd, behalve de topdivisie gezien de winnaar wordt uitgezonden naar de Europacup.
Nog veel onzekerheid

Momenteel verkeert Nederland nog steeds in een lockdown. Gezien de onzekerheid rondom de ontwikkelingen van COVID-19 en de ervaring van het afgelopen jaar, blijft het lastig te voorspellen hoe de pandemie zich gaat ontwikkelen. Dit zorgt er ook voor dat het onzeker is of het mogelijk is om het NPC-seizoen 2021/2022 op een verantwoorde én gewenste manier te organiseren. Gelukkig is er licht aan het eind van de tunnel en wordt de komende maanden flink ingezet om alle personen, die dit willen, te vaccineren.
Voordat gestart wordt met het organiseren van het NPC-seizoen 2021/2022 wil de NPC-commissie van de verenigingen weten hoeveel interesse er is om een volledige NPC te organiseren. Op basis van het vaccinatieschema zijn de perspectieven voor versoepeling voor competities later dit jaar gunstiger dan enkele maanden eerder het geval was. Voor de NPC-commissie is het echter ook van belang te weten hoeveel verenigingen en teams bereid zijn deel te nemen. Mocht uit de feedback blijken dat er een stuk minder teams gaan deelnemen aan de NPC, dan in het laatste afgeronde seizoen 2018/2019, wordt onderzocht of het mogelijk is om een alternatieve opzet uit te werken.
Alle deelnemende verenigingen hebben een link voor een digitale vragenlijst ontvangen. De verenigingen is verzocht om te inventariseren hoeveel teams daadwerkelijk willen deelnemen aan het NPC-seizoen 2021/2022, als het vooruitzicht er mocht zijn om competities te organiseren. De NPC-commissie ziet dat er nog veel onzekere factoren zijn en dat nog niet helder is of de NPC op een veilige manier kan worden georganiseerd. Ondanks deze onzekerheden wordt het zeer op prijs gesteld als de verenigingen de vragenlijst invullen. De ingevulde vragenlijsten geeft de NPC-commissie waardevolle informatie zodat een weloverwogen beslissing kan worden genomen.
De vragenlijst is tot en met zondag 11 april in te vullen. Om een goed beeld te krijgen van de feitelijke situatie, hopen we op veel reacties zodat er een zorgvuldig besluit kan worden genomen over het vervolg.
Volg het laatste nieuws en abonneer u op de nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vier =