• za. jun 12th, 2021

Alles over Petanque.nl

allesoverpetanque.nl

NPC SEIZOEN 2020/2021

Dooradmin

feb 7, 2021
Delen op je netwerk ......
Het afgelopen jaar heeft het bondsbestuur besloten om de NPC seizoen 2020/2021 in alle divisies voortijdig te annuleren met uitzondering van de topdivisie.
Over de afronding van de NPC in de topdivisie, seizoen 2020/2021, heeft er een online call plaatsgevonden met afgevaardigden van verenigingen in de topdivisie. Middels dit bericht informeren we over de uitkomst van het overleg.
In een eerder stadium (december) is een drietal scenario’s gecommuniceerd over een mogelijk vervolg voor het afronden van de NPC 2020/2021 in de topdivisie. Klik hier om het nieuwsbericht van december te bekijken. Gezien de huidige lock-down en het beperkte perspectief op hervatting van competities en toernooien is met de verenigingen een nieuw scenario besproken. Dit houdt in dat de NPC wordt afgerond in één weekend volgens de bekeropzet zoals eerder gecommuniceerd (afvalsysteem). Op zijn vroegst wordt deze aangepaste opzet georganiseerd in een weekend in juli 2021.
Daarnaast wordt nog gekeken naar een alternatief weekend in september of eind augustus. Dit hangt mede af van de termijn die de CEP hanteert als uiterste inschrijfdatum van het team voor de EuroCup én de beschikbare ruimte in de toernooikalender. Indien op de mogelijke data in juli en augustus/september alsnog niet gespeeld kan worden, vanwege de aanhoudende maatregelen, dan wordt de nummer 1 van het seizoen 2019/2020 ingeschreven.
We danken de verenigingen uit topdivisie voor de goede inbreng tijdens de call. Op 8 februari bespreekt het bondsbestuur een routekaart voor het complete sportaanbod in 2021 en wordt een definitief besluit over de afronding van de NPC seizoen 2020/2021 genomen.
Vanzelfsprekend zullen we de ontwikkelingen nauwlettend volgen en de belangen voor onze sport en onze leden zo goed mogelijk behartigen. Indien daar aanleiding voor is en voor onze sport specifiek relevant, zullen we ook niet schromen daarin verdergaande maatregelen te nemen. We houden u daarvan op de hoogte.
Klik voor de laatste versie van het aangepaste sportprotocol hier waarin ook de specifieke regels voor petanque terugvindt.
De NJBB zijn en blijven we samen! Oppakken en corona overwinnen, door de maatregelen stringent op te volgen en alle risico’s te vermijden.
Laten we ons voorbereiden op betere tijden, zodat we sterker uit de strijd komen. Het bondsbestuur wenst u sterkte, wijsheid en een goede gezondheid toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 18 =