• za. jun 12th, 2021

Alles over Petanque.nl

allesoverpetanque.nl

Digitale licentie (Creditcardformaat)

Dooradmin

mei 24, 2020
Delen op je netwerk ......
Creditformaat kant A
Creditformaat kant B
Creditcardformaat
Het creditcardformaat van de digitale licentie is gereed. Verenigingen kunnen het creditcardformaat van de digitale licentie naar de leden sturen per e-mail vanuit het systeem van AllUnited of printen. Het creditcardformaat kan worden geprint per individueel lid maar ook als bulk voor alle leden. De handleiding in het systeem geeft verdere duidelijkheid hoe beide acties kunnen worden uitgevoerd.
U kunt deze dan uitprinten en eventueel plastificeren, u hebt dan altijd uw pas tot uw beschikking in een mooi creditcard formaat.
Om deze licentie op creditcardformaat in uw bezit te krijgen, dient u contact op te nemen met uw ledenadministrateur van uw vereniging,
Nog makkelijker is het bewaren van uw digitale licentie in de scanapp.
Samen met AllUnited is de NJBB Scanapp ontwikkeld. Door deze app kunnen gediplomeerde wedstrijdleiders en scheidsrechters de digitale licentie controleren op geldigheid. Voor de landelijke organisatie zijn de datum en het tijdstip waarop een bepaalde licentie wordt gescand zichtbaar. Verdere informatie, zoals locatie waar de licentie is gescand en door wie is gescand, wordt niet gedeeld met de landelijke organisatie.
Download hier de ScanApp voor Iphone en Android.
Deze app is gemaakt door de Nederlandse Jeu de Boules Bond in samenwerking met AllUnited. Vanuit het ledenadministratiesysteem van AllUnited kan worden gecontroleerd op de geldigheid van de digitale licenties van leden. De digitale licenties kunnen worden gescand via de QR-code. Bij een foutmelding zijn spelers niet speelgerechtigd om te spelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 2 =