Man overleden na explosie Petanquebal

De 37-jarige man uit Eindhoven die zaterdagavond in de Belgische Ardennen zwaargewond raakte toen een petanquebal ontplofte, is overleden. De man is donderdag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Dat laat de familie vrijdag weten. De familie reageert intens verdrietig op het verlies van de man: “We zijn geschokt door het plotselinge overlijden. Hij zal enorm gemist worden.”

Vakantiehuis in België

Het ongeluk gebeurde afgelopen zaterdagavond in het Belgische Stavelot. Lokale media melden dat een groep Nederlanders daar in een vakantiehuis verbleef om een vrijgezellenfeest te vieren. Een petanquebal zou heet zijn geworden door een vuurkorf waar de mannen omheen zaten. Daardoor ontplofte de bal. De familie en naasten vragen om het respecteren van hun privacy, zodat ze in alle rust hun verdriet kunnen verwerken.

'Ontploft als granaat'

Het is niet voor het eerst dat een oververhitte petanquebal ‘ontploft als een granaat’ en slachtoffers maakt, meldde de politie van Stavelot-Malmedy afgelopen weekend.

Een woordvoerster waarschuwde dat Petanqueballen bij vuur weg te houden. De politie onderzoekt nog hoe de bal in de vuurkorf is beland.

Lees vorig bericht

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Volg ons ok op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *