ABA en ‘t Zwijntje terug in Topdivisie

ABA 1 en 't Zwijntje 1 zijn kampioen in de 2e divisie

 Het 1e team van Amicale Boule d’Argent (ABA) en JBV ‘t Zwijntje zijn kampioen geworden in de 2e Divisie van de NPC, dat recht geeft voor promotie naar het hoogste niveau de Topdivisie. Beide teams speelden al eerder in de Topdivisie, en zijn nu weer helemaal terug.

ABA 1

ABA 1

Het eerste team van ABA is op de 14e speeldag van de Nationale Petanque Competitie (NPC) in de 2e Divisie kampioen geworden, en is na 1 jaar weer terug op het hoogste niveau! Een top prestatie!

't Zwijntje 1

''t Zwijntje 1

Het was tot aan het laatste toe spannend in de 2e Divisie, Jbv Amicale Cuijk en jbv ’t Zwijntje staan gelijk met het aantal punten, alleen ’t Zwijntje heeft een beter saldo. Daardoor staat ’t Zwijntje aan kop in de 2e divisie dat recht geeft op promotie naar de hoogste divisie, de Topdivisie. Het Zwijntje speelde de laatste speeldag tegen Va-Tout 1, en deze werd met 6-2 gewonnen. Daar in tegen liet Amicale Cuijk punten liggen, zij speelden gelijk 4 – 4 tegen Boul ‘Animo 1. ’t Zwijntje 1 speelde al eerder in de Topdivisie, maar door een minder seizoen degradeerde het team. Hopelijk blijft het team het aankomend seizoen uit de degradatiezone.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *