• za. jun 12th, 2021

Alles over Petanque.nl

allesoverpetanque.nl

RESERVERINGSSYSTEEM BANEN VIA ALLUNITED

Dooradmin

mei 14, 2020
Delen op je netwerk ......
Sinds maandag 11 mei mogen petanque-verenigingen haar buitenbanen weer openen om leden onze geliefde sport te laten beoefenen. Hierbij dient uiteraard rekening te worden gehouden met de maatregelen die in het algemene sportprotocol zijn opgenomen. Om de onverwachte toestroom van leden richting de speellocatie te bewaken, wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met speelmomenten te werken. De afgelopen dagen heeft het bondsbureau contact gehad met AllUnited om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een baanreserveringssysteem. AllUnited heeft een dergelijk systeem al ontwikkeld voor tennisverenigingen die dit momenteel volop gebruiken. Voor onze petanque-verenigingen hebben we een scherp aanbod kunnen realiseren.
Voor € 100,00 (excl. btw) kan een vereniging gebruik maken van een planningsmodule (voor baanreserveringen) tot en met 31 december 2020.
Dit bedrag is opgebouwd uit eenmalige implementatiekosten van € 80,00 en abonnementskosten van € 20,00 voor de rest van het jaar. Normaliter bedragen de abonnementskosten € 50,00 per jaar en de implementatiekosten eenmalig € 250,00.
Mocht je deze functionaliteit alleen dit jaar willen gebruiken dan kun je deze dienst met inachtneming van 1 maand opzegtermijn voor volgend jaar vóór 1 december opzeggen.
Je kunt dan de rest van het jaar voor een relatief klein bedrag gebruik maken van een mooie baanreserveringstool. Mocht je ook na 31 december gebruik willen blijven maken van deze functionaliteit dan betaal je alleen nog de jaarlijkse abonnementskosten van € 50,00 (excl. btw).
Mocht je interesse hebben, kun je rechtstreeks contact opnemen met AllUnited.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 3 =