• za. jun 12th, 2021

Alles over Petanque.nl

allesoverpetanque.nl

DE BOULESBAAS

Dooradmin

mei 20, 2020
Delen op je netwerk ......
GRATIS BOULESBAAS RESERVERINGSSYSTEEM NU
Vanaf nu kan elke vereniging hun banen aanbieden voor reservering via het Boulesbaas reserveringsdashboard. De NJBB heeft het reserveringssysteem ontwikkeld om verenigingen te ondersteunen bij het verantwoord beschikbaar stellen van hun banen voor leden en niet-leden. Meld je vereniging direct aan en ga aan de slag!
Om als speler een baan te kunnen reserveren kan er gebruik gemaakt worden van de Boulesbaas app. Deze is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Je kunt alleen een baan reserveren bij een vereniging als hier het reserveringssysteem al is geactiveerd..
Meld je vereniging aan
s de buitenbaan bij jou in de buurt nog niet te vinden in de Boulesbaas app? Dat kan natuurlijk, maar we rekenen op jouw hulp. Samen met alle Boulesbazen willen we namelijk zoveel mogelijk jeu de boulesbanen in Nederland in kaart brengen. Dat is niet alleen voor onze leden interessant, maar maakt de sport ook toegankelijker voor niet-leden en potentiële nieuwe leden. Het registreren van een nieuwe speellocatie gaat als volgt: Open de kaart in de Boulesbaas app en klik op het blauwe locatie-icoon, rechtsonder in beeld. Klik vervolgens op ‘Nieuwe speellocatie aanmaken’ en vul de gevraagde gegevens in. Voeg een leuke foto toe om aan andere Boulesbazen te laten zien hoe de speellocatie eruit ziet. Alvast bedankt voor je hulp!

Als vragen hebt over het registreren van een locatie, neem dan even contact op via bazen@boulesbaas.club.
Aanmelden kan door dit formulier in te vullen. Geef hierbij de naam op van de persoon die het dashboard gaat beheren. Je kunt later zelf in het dashboard meerdere beheerders toevoegen door zijn/haar e-mailadres in te voeren. Let op: De beheerder(s) dient zelf alvast de Boulesbaas app te downloaden en zich te registreren met dit e-mailadres, alleen dan kan je ook toegang krijgen tot het dashboard.
We doen ons best om je zo snel mogelijk na aanmelden toegang te geven tot je eigen verenigingsdashboard. Vergeet niet om jouw vereniging vast als speellocatie te registreren in de Boulesbaas app als je dat nog niet gedaan hebt, anders kunnen we je niet toevoegen.
Geplande doorontwikkelingen
Met het reserveringssysteem willen we verenigingen de mogelijkheid bieden om leden, maar eventueel ook niet-leden, te voorzien in hun behoefte: trainen, vrij spelen of onderlinge wedstrijden spelen en daarmee het verenigingsleven op gang krijgen. Op dit moment kunnen spelers al een baan reserveren via de Boulesbaas app. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan nieuwe functies, waardoor spelers straks ook via een webpagina kunnen reserveren. Ook zal het straks bijvoorbeeld mogelijk zijn om als vereniging banen te verhuren aan niet-leden. Het reserveringssysteem biedt daarmee kansen voor verenigingen om te werken aan een nieuw verdienmodel.
Heb je vragen over het reserveringssysteem
Heb je als vereniging vragen over het reserveringssysteem of over jullie eigen dashboard? We helpen graag! Stuur gerust een mail naar bazen@boulesbaas.club.
De Boulesbaas app is gratis te downloaden:
Download de gratis Boulesbaas App in de App Store of de Play Store
Meer weten over deze App,neem een kijkje op de website www.boulesbaas.club

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − zestien =