Joey van Doorn en Kees Koogje Nederlands kampioen doubletten.

Nederlands kampioenen doubletten bekend

Zaterdag 23 en zondag 24 april is het NK-doubletten in Oisterwijk gehouden. PC Oisterwijk heeft zijn rol als gastheer met verve vervuld en daarmee een mooi kampioenschap mogelijk gemaakt. Het waren twee spannende wedstrijddagen waar de mannen zowel zaterdag als zondag aan de bak moesten en de vrouwen en de jeugd op zondag voor de titel mochten strijden.

Heren

Bij de mannen ging de finale tussen Joey van Doorn/Kees Koogje en Remco de Jong/Ed Bosch. De eindstand hiervan was 13-2 en daarmee mogen Joey van Doorn en Kees Koogje zich Nederlands kampioen Doubletten noemen. De gedeelde derde plaats ging naar Dylan Velthuis/Jobbi Schefferli en Marwin van Diemen/Ferdinand Wiese.

Dames

Bij de vrouwen ging de finale tussen Els Maes/Matilda Bostrom en Roby van Rooijen/Marsha Nuijten. De eindstand werd 13-10 en daarmee mogen Els Maes en Matilda Bostrom zich Nederlands kampioen Doubletten noemen bij de vrouwen. De gedeelde derde plaats ging naar Judith van den Eijnden/Ellen Walrave en Anette Boluijt/Josefien Koogje.

Jeugd

Bij de jeugd streden twee equipes om het kampioenschap. Ze speelden een ‘best of three’. Bart Varkevisser en Sam Timmermans hebben Dani Rodriguez en Remy Mosselman met 2-1 verslagen en zijn Nederlands kampioen doubletten bij de jeugd geworden.

Het eerst volgende NK is het NK Tête-à-tête op zondag 22 mei. Hiervoor kun je je plaatsen door het districtskampioenschap Tête-à-tête. Kijk op de districtspagina van jouw district voor meer informatie.

Volg ons ook op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *