Voorzitter NJBB feliciteert alle leden

Voorzitter Lieke Vogels:

"Gefeliciteerd met het 50-jarig jubileum"

Lieke Vogels: Voorzitter NJBB

Beste leden van de NJBB

Vandaag is onze officiële verjaardag 50 jaar. Graag feliciteer ik jullie allemaal met dit bijzonder heugelijke feit. Bovendien wil ik iedereen hartelijk bedanken, zowel de pioniers als de vele vrijwilligers die de voorbije jaren een bijdrage hebben geleverd in welke vorm ook, aan de verbinding en ontwikkeling van de NJBB en onze prachtige Petanquesport. Dit is van onschatbare waarde!

We zijn ons jubileumjaar al 8 maanden aan het vieren, met als hoogtepunt het fantastische EK Petanque 2022 in Den Bosch. Velen van jullie zijn daarnaartoe gekomen en hebben we in ons unieke Petanquedorp ontmoet. 

We hebben met elkaar enorm genoten van de sport, de spelers en de geweldige ambiance. Hiermee hebben we onze prachtige sport en zeker ook Nederland als Petanqueland goed op de kaart gezet, een gezamenlijke inspanning waar we best trots op mogen zijn!

Graag willen we dat met jullie voortzetten. We hebben bij wijze van spreken al brons in handen en dat kan met onze gezamenlijke visie en inzet in de toekomst zomaar goud worden. Ik heb het dan niet alleen over (top)sportprestaties, maar ook over de ontwikkeling van de (breedte)sport en de positionering van onze bond en de verenigingen. Wij willen jullie inzet en enthousiasme daar graag voor gebruiken. 50 jaar jong!

Er ligt een mooie dynamische sport- en verenigingstoekomst voor ons. We hebben er veel vertrouwen in. Graag gaan we met jullie samen aan deze toekomst bouwen!

Lieke Vogels

Voorzitter bondsbestuur NJBB

Volg ons ok op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *