European Company Sport games Petanque

De European Company Sport Games (ECSG) was een groot succes bij J.B.V. 't Zwijntje in Apeldoorn.

Na 45 jaar is de European Company Sport Games (ECSG) – de Olympische Spelen voor bedrijven – terug in Nederland. Het evenement ontstond in 1977 uit een initiatief van Philips in Eindhoven. Nu strijkt het evenement met meer dan 3300 deelnemers uit 14 Europese landen neer in onze regio. Het is ontstaan om werknemers te motiveren om te bewegen en te sporten en de vitaliteit zo te vergroten.

Uitslagen Doubletten

  1. Veolia Sport-1: Jérémy Bouchez and Jean-Marc Dupuis
  2. Veolia Sport-2: Sébastiand Coquelle and Yonis Kehiha
  3. Airbus Helicopters-4: Sébastiand Vivaldi and Cédric Poizat

J.B.V.’t Zwijntje was deze drie dagen gastheer voor de petanque competitie en de finales. Op donderdag begonnen de 84 doubletten-teams en op vrijdag werd door de 54 tripletten-teams gespeeld. Op zaterdag vonden met de 8 hoogst geëindigde teams de finales plaats. In de ochtend werd door de doubletten-teams om de medailles gestreden en in de middag waren de finales van de tripletten-teams.

Op donderdag was het erg druk, ca. 230 deelnemers, begeleiding, bezoekers en uiteraard het team vrijwilligers van onze vereniging. Op vrijdag was het weliswaar minder druk, maar toch ook nog ca. 170 mensen aanwezig op onze mooie accommodatie. Op zaterdag waren veel minder mensen aanwezig, ongeveer 60, maar de sfeer zat er nog steeds goed in.

Het weer was uitstekend, op donderdag weliswaar erg warm (30+) en op vrijdag een korte bui, maar verder prima weercondities om fijn te kunnen spelen.

Dankzij het uitstekende draaiboek, de gedegen voorbereiding en een goed lopende organisatie zijn alle aanwezigen naar volle tevredenheid verzorgd. Veel deelnemers hebben diverse leden van ons team vrijwilligers keer op keer gecomplimenteerd. Men was zeer tevreden over de locatie, de verzorging, het steeds weer schone sanitair, de snelle en soepele werkwijze van onze vrijwilligers, de prima sfeer, enz. (eigenlijk over alles). Er is geen enkele klacht geuit. Dit is vooral te danken aan onze kanjers van vrijwilligers!

 J.B.V. ‘t Zwijntje heeft zich op een werkelijk voortreffelijke manier gepresenteerd.

Uitslagen tripletten

  1. Airbus Helicopters-2:Jeremy Carbonaro, Cédric Schlossmacher, Sébastien Vivaldi
  2. BSV Nordenham-1:Rainer Grunst, Honorè Balié, Bernard Duchemin
  3. Veolia Sport-1:Jean-Marc Dupuis, Yonis Kehiha, Nicolas Levefre

Al met al kunnen we terugzien op een zeer geslaagd evenement. Tevreden en enthousiaste deelnemers, geen ongelukken (de EHBO man verveelde zich en ging de vrijwilligers, maar helpen met flessen e.d. van de tafels af te ruimen), een goede omzet in keuken en kantine, enz.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Volg ons ok op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *