NIEUWS

Aankomende zaterdag 17 december 2022 vindt het NK Precisieschieten plaats bij Petanquecentrum Nieuwegein. In een eerder bericht is aangegeven dat de minimale temperatuur 17 graden zal zijn in de boulodrome, zodat iedere speler op een prettige manier kan deelnemen. Meer informatie over het NK Precisieschieten vind je hier.

Read more

Zaterdag 17 september 2022 start de NPC (Nationale Petanque Competitie). Op de website van allesoverpetanque.nl kun je het hele wedstrijdschema zien. De start van elke speeldag is om 12:00 uur.

Read more

Dordrecht telde jarenlang twee jeu de boulesclubs. De ene (’t Boulende Schaep) was gevestigd op sportpark Stadspolders. Omdat die accomodatie de toets der kritiek niet meer kon doorstaan, werd gekozen voor een fusie met SC Amstelwijck Jeu de Boules. Die had onderdak op het gelijknamige sportpark, maar moest daar weg vanwege bouwplannen van de gemeente

Read more

 Van 3 tot en met 5 maart wordt in het Zuid-Franse stad Sète het 5e toernooi PPF Toer de Frankrijk gehouden van de stad Sète (International Petanque de Sète). Dit toernooi maakt deel uit van de PPF-Tour 2023. (Passion Petanque Française). De NJBB neemt deel met het Herenteam. Het team bestaat uit Joey van Doorn, Essa Agzoul en Ali Doualeh. De coach van het Nederlands team is Jan Paashuis.

Read more

De tweede helft van de NPC-competitie gaat weer beginnen dat betekent ook dat je de licentie van 2023 in je bezit moet hebben. Wanneer je jouw QR-code in de scan-app opvraagt, toont de app automatisch jouw licentie voor 2023. Daar hoef je zelf géén actie voor te ondernemen!

Read more

Het hele team van Alles over Petanque wenst u een Gelukkig Nieuwjaar

Read more

Afgelopen zaterdag 17 december vond het Nationaal kampioenschappen plaats bij Petanquecentrum Nieuwegein. In een verwarmde boulodrome hebben deelnemers kunnen strijden om een podiumplaats.

Read more

Zaterdag 17 december vindt het NK Precisieschieten plaats bij Petanquecentrum Nieuwegein. In voorbereiding naar dit NK zijn er afspraken gemaakt om de gehele dag minimaal 17 graden Celsius aan te houden in de boulodrome, zodat iedere speler op een prettige manier kan deelnemen aan dit NK. Daarnaast is deze temperatuur ook prettiger voor toeschouwers om live in Nieuwegein naar de wedstrijden te komen kijken.

Read more

Afgelopen weekend was het finaleweekend Masters in het Petanquecentrum in Nieuwegein. Het was ongekend wat een veldslag was het vandaag, alle finalisten moesten knokken voor elke bal, er werd op hoog niveau gespeeld. Ook complimenten naar de andere finalisten, deze hebben een degelijk en goed spel laten zien.

Read more

Komend weekend (zaterdag 3 en zondag 4 december) worden de finales van de NJBB-Masters 2022 gespeeld bij Petanquecentrum Nieuwegein. Na de zes kwalificatietoernooien van dit jaar zijn de beste 8 teams geplaatst voor het finaleweekend. Het winnende team wordt in 2023 (21-24 september) namens de NJBB uitgezonden naar het Europees Kampioenschap Tripletten (heren) in Albertville te Frankrijk om Nederland te vertegenwoordigen.

Read more

Van 10 tot en met 13 november organiseerde Confédération Europeénne de Petanque (CEP) de EuroCup voor clubs in Saint-Yrieix te Frankrijk. JBC ’t Dupke uit Sint-Michielsgestel werd in NPC-seizoen 2021/2022 kampioen in de Topdivisie en werd daarom door de NJBB uitgezonden naar Saint-Yrieix om Nederland te vertegenwoordigen op de EuroCup.

Read more

10/101
DutchEnglishFrenchGermanSpanish

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren