Masters 2023

In 2023 bestaan de NJBB-Masters uit 6 toernooien inclusief het Nationaal kampioenschap Tripletten. Na deze kwalificatietour wordt er een finaleweekend gespeeld met de beste 8 teams. De winnaar van de NJBB-Masters 2023 wordt uitgezonden naar het WK Tripletten Mannen dat in 2024 wordt georganiseerd in Dijon, Frankrijk.

Inschrijfprocedure kwalificatiecyclus NJBB Masters 2023

Deelname kwalificatiecyclus NJBB Masters 2023: In het toernooireglement van de NJBB-Masters (artikel 2.6.1) staat vermeld dat equipes zich ‘minimaal twee weken voor het eerste kwalificatietoernooi bij het bondsbestuur moeten hebben aangemeld’ om deel te kunnen nemen aan de kwalificatiecyclus. Klik hier om je team aan te melden voor de kwalificatiecyclus.

Het inschrijfformulier voor deelname aan de kwalificatiecyclus van de NJBB-Masters 2023 vind je hier links in de bijlagen. In dit formulier kun je een equipe aanmelden, een invaller of een definitieve wijziging in een equipe doorgeven.

Naast bovengenoemd inschrijfformulier dien je je team ook aan te melden voor ieder toernooi door de organiserende vereniging opgediende manier.

DATUM

TOERNOOI

LOCATIE

UITSLAG

Zaterdag 1 april

De Generale

Midi Delft

Zondag 30 april

ABA Masters

Zondag 4 juni

Breda Masters

Zaterdag 10 en zondag 11 juni

Nationaal kampioenschap Tripletten

N.N.B

Zaterdag 19 augustus

Martini Masters

N.N.B

Zaterdag 9 september

Haarlem Petanque Weekend

N.N.B

Zaterdag 28 en zondag 29 oktober

NJBB Master Finaleweekend

N.N.B

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!