Nederland 5e op Live Masters

Nederland sluit 'Live Masters Petanque' af met 5e plaats

Na 2 dagen petanque in de boulodrome in Karlslunde, waar van 12-15 mei het WK gespeeld wordt, sloot Nederland de ‘Live Masters petanque’ af met een 5e plaats.    

Het toernooi was onderdeel het het selectietraject van de Nederlandse selectie om tot een definitieve selectie van twee dames en twee heren te komen voor de komende WK en EK. Nederland werd vertegenwoordigd door Josefien Koogje, Selena van der Hoef, Tim van Drunen Littel en Kees Koogje.

Er werd tegen ieder land gespeeld met in de eerste ronde een heren en dames tête-a-tête en een mix en in de tweede ronde een heren en dames doublette. Hierin werd gespeeld tegen een aantal nationale selecties en tegen topspelers uit België en Frankrijk.

Het is zowel voor de spelers als voor de staf een waardevol weekend geweest waarin een aantal spelers kennis heeft gemaakt met het spelen voor camera’s. Ook was het fijn om te zien dat na een lockdown van een maand en dus zonder enig wedstrijdritme, er een aantal wedstrijden op hoog niveau gespeeld is. Winst was er in de heren doublette en gelijkspel in de mix tegen de uiteindelijke winnaar België. Ook was er winst in de dames en heren tête a tête en gelijkspel in de heren doublette tegen de nummer 2 Frankrijk.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Volg ons ok op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *