EK PETANQUE 2022 (UPDATE)

Op deze pagina lees je alles over het EK Petanque 2022. Wij van allesoverpetanque.nl proberen deze pagina up to date te houden. Het is aan te raden om deze pagina regelmatig te bezoeken, om u op de hoogte te blijven over het laatste nieuws van het EK Petanque 2022 op de Parade in ’s-Hertogenbosch.

‘s-Hertogenbosch maakt zich op voor het EK petanque 2022
De Europese Kampioenschappen Petanque 2022 vinden pas over twee jaar plaats, maar nu al is ‘s-Hertogenboch in de ban van petanque. Vrijdag (10 juli 2020) vond op de Parade het officiële tekenmoment plaats voor de komst van de EK Petanque 2022 naar ‘s-Hertogenbosch.
WIN 50 BOSSCHE BOLLEN MET EEN POTJE PETANQUE OP DE PARADE IN ‘S-HERTOGENBOSCH.
Wist je al dat er op De Parade in ’s-Hertogenbosch vier schitterende petanquebanen liggen? De kans is groot van wel, want dat had je HIER al kunnen lezen. Die banen liggen er niet zomaar, het is een kleine voorbode van het EK Petanque dat in 2022 in ’s-Hertogenbosch wordt georganiseerd.

Omdat de Nederlandse Jeu de Boulesbond (NJBB) de voorpret wil vergroten, is er tot de baantjes weer worden weggehaald (eind augustus), een Bossche Boules-competitie waarbij maar één denkbare prijs te winnen valt: Bossche Bollen. Of, zoals wij ze ook wel noemen: Bossche Boules.
Via de Boulesbaas-app is het mogelijk om op één van de vier baantjes ‘in te checken’ voor een potje petanque. Het is heel simpel: scan met je telefoon de QR-code die naast het baantje hangt en houd je score bij. De persoon die na de laatste dag dat de baantjes er liggen de beste score heeft van deze vier baantjes, ontvangt van de Nederlandse Jeu-de-Boulesbond maar liefst vijftig Bossche Boules (natuurlijk van Jan de Groot).
Wacht niet langer, en reserveer jouw baan op De Parade in ’s-Hertogenbosch. Vergeet ook niet de Boulesbaas-app te downloaden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *