Disclaimer

Deze website is eigendom van Alles over Petanque alle informatie op deze website is met veel zorgvuldigheid samengesteld. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie incorrect en/of incompleet is. Alles over Petanque kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert.

Wij zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor schade die ontstaat uit direct of indirect gebruik van materiaal afkomstig van deze website. Bovendien behoudt Alles over Petanque altijd het recht om zonder voorafgaande berichtgeving wijzigingen in de getoonde informatie aan te brengen, dat geldt ook voor deze disclaimer. De actueelste versie hiervan vindt u altijd op deze website.

Website

Alles over Petanque is een onafhankelijke website die ervoor zorgt dat alle informatie over Petanque eenvoudig te vinden is. We hebben geen webshop, we geven zoveel mogelijk actuele informatie over de Petanquesport.

Copyright

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige manier, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van allesoverpetanque.nl.

Alles over Petanque hanteert een actief en strikt beleid in de controle van ongevraagde verveelvoudiging of misbruik van materialen en teksten van haar website en zal bij overtreding altijd juridische stappen nemen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Volg ons ok op social media