Digitale Licentie

De NJBB scanapp

Om verenigingen, spelers en organisatoren van toernooien nog beter te ondersteunen, is er een applicatie (app) ontwikkeld waarmee de digitale licentie kan worden gecontroleerd. In samenwerking met AllUnited is de NJBB Scanapp ontwikkeld. Door middel van deze app kunnen gediplomeerde wedstrijdleiders en scheidsrechters de digitale licentie op geldigheid controleren. De scheidsrechters krijgen toegang omdat zij tijdens de NPC-wedstrijden de rol van wedstrijdleider op zich nemen.

De speelgerechtigdheid wordt gecontroleerd door de QR-code op de licentie te scannen. Met een geldige licentie zijn spelers speelgerechtigd en kunnen zij deelnemen aan toernooien, kampioenschappen en competities. De gekwalificeerde scheidsrechters en wedstrijdleiders hebben een e-mail ontvangen met verdere instructies voor het downloaden en gebruik van de app om digitale licenties te controleren. De e-mail is tevens gestuurd naar het secretariaat van de vereniging met het verzoek de functionarissen van de vereniging te informeren. Wanneer je geen e-mail hebt ontvangen, kun je contact opnemen met de vereniging.

Meer dan alleen scannen!

Via de NJBB scanapp kan de QR-code snel en makkelijk worden opgevraagd. Bij het scannen van de QR code wordt de speelgerechtigheid gecontroleerd. De app heeft daarnaast ook enkele andere functionaliteiten. Alle nieuwsberichten op de website en socialemedia kunnen via de app worden bekeken. Het is tevens mogelijk om pushmeldingen in te stellen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Appstore

De NJBB Scanapp is op dit moment niet meer te downloaden. Het is mogelijk dat deze App verwijderd is, omdat er te weinig gebruik van wordt gemaakt waardoor deze automatisch wordt verwijderd.

Hulp nodig bij het installeren van de app? Dat kan, klik hier om de gedetailleerde handleiding te lezen.

Volg ons ok op social media