• do. mei 13th, 2021

Alles over Petanque.nl

allesoverpetanque.nl

BAAN RESERVEREN

  • Home
  • BAAN RESERVEREN
Delen op je netwerk ......

RESERVERINGSYSTEEM BOULEBAAN

Tijdens de coronacrisis is het van belang dat iedereen zich houd aan de maatregelen die in het algemeen sportprotocol zijn opgenomen. Om de onverwachte toestroom van leden richting de sportaccommodatie te bewaken, wordt geadviseerd om zoveel mogelijk om met speelmomenten te werken. Om het makkelijker te maken voor verenigingen om hun (buiten) banen beschikbaar te stellen middels reserveringen zodat je straks makkelijk en snel een baan kan reserveren. Er zijn diverse apps om een baan te reserveren, zowel betaalde app als een gratis app.
Hier de mogelijkheden
Ober-OnTip

GRATIS

Ober

Sinds eind mei is er een gratis reservering programma. Het draait als webpagina op laptop, tablet en smartphone en is gratis beschikbaar voor alle 160 OnTip verenigingen (aangesloten en niet aangesloten bij de bond). Het wordt al gebruikt door diverse verenigingen.
En het is helemaal gratis.
Boulesbaas

GRATIS

Boulesbaas

Is de buitenbaan bij jou in de buurt nog niet te vinden in de Boulesbaas app? Dat kan natuurlijk, maar we rekenen op jouw hulp. Samen met alle Boulesbazen willen we namelijk zoveel mogelijk jeu de boulesbanen in Nederland in kaart brengen. Dat is niet alleen voor onze leden interessant, maar maakt de sport ook toegankelijker voor niet-leden en potentiële nieuwe leden.
AllUnited

BETAALD

AllUnited

De NJBB heeft contact gehad met AllUnited om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een baanreserveringssysteem. AllUnited heeft een dergelijk systeem al ontwikkeld voor tennisverenigingen die dit momenteel volop gebruiken. Voor onze Petanque-verenigingen hebben we een scherp aanbod kunnen realiseren.
Hier zijn wel kosten aan verbonden.
Meer lezen>> over de kosten.
U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met AllUnited.