Welkom SV Nieuwendam

Het bestuur van de NJBB verwelkomt SV Nieuwendam in Amsterdam als nieuwe aangesloten vereniging. SV Nieuwendam bestaat sinds 1983 en heeft een speelveld met 8 buitenbanen en een kleine boulodrome met 3 banen. Na enkele jaren is de vereniging stilgevallen en nam het aantal leden af.

In de afgelopen maanden hebben leden nieuwe plannen ontwikkeld en is het sportaanbod van SV Nieuwendam bijgesteld. Hierbij heeft het bestuur van SV Nieuwendam ook een lidmaatschap bij de NJBB aangevraagd. Op dit moment kunnen leden van SV Nieuwendam iedere woensdag deelnemen aan een interne competitie en hebben leden de ambitie om deel te nemen aan competities en toernooien in district Noordwest.

Naast de speelvelden en een boulodrome beschikt SV Nieuwendam ook nog eens over een kantine waar plek is voor 150 mensen. Het bestuur van de vereniging is nu druk bezig om het aantal buitenbanen uit te gaan breiden. De vereniging heeft op dit moment 20 leden en heeft iedereen uit de omgeving welkom om de vereniging te bezoeken.

Adres: Monnikendammerplantsoen 12a

1023 EL Amsterdam Noord

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *