• za. jun 12th, 2021

Alles over Petanque.nl

allesoverpetanque.nl

‘Bossche Boules 2021’

Dooradmin

jun 1, 2021
Delen op je netwerk ......

‘Bossche Boules 2021’

‘Bossche Boules 2021’
De ‘Bossche Boules 2021’ wordt gehouden in 4 centrale wijken binnen de gemeente. In iedere wijk worden er op 4 avonden zogenaamde mixtoernooien georganiseerd. Ieder mixtoernooi bestaat uit 3 speelronden. Tijdens iedere speelronde heeft elke speler zowel andere medespelers als andere tegenstanders. Gezellig toch!? Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk, maar wel mogelijk.
Is er wat te winnen?
Ja, dat is er zeker: namelijk nieuwe vriendschappen! Dat betekent natuurlijk niet dat er stiekem wel een beetje fanatiek gespeeld mag worden, zolang het maar gezellig en sportief blijft. Maar er is nog meer te winnen en wel de titel:
‘Bossche Bouler van het jaar 2021’
De beste 4 spelers van iedere wijk gaan namelijk door naar de finale-avond die wordt gespeeld op de Bossche Parade op woensdagavond 14 juli 2021. Ook dan wordt er een mixtoernooi met 3 speelronden georganiseerd waarbij elke speler iedere ronde met iemand uit zijn of haar eigen wijk speelt, maar dan altijd tegen 2 spelers van een andere wijk. Over de 3 speelronden is er uiteindelijk maar 1 speler de beste. Hij of zij wint namens de wijk de ‘Bossche Boules 2021’ en daarmee de eerdergenoemde titel.
Hoe schrijf ik me in!?
Inschrijven kan via ons online-inschrijfformulier. Hierin kun je eenvoudig aangeven in welke wijk je wilt spelen en op welke avonden. Let wel: als je kans wilt maken om de finale te spelen dan dien je minimaal 2 avonden (lees: 6 speelronden) deel te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × twee =