Alles over Petanque Alles over Petanque
allesoverpetanque.nl
NIEUWSBRIEF
Maart
2 maart 2022
CEP geeft verklaring over Oekraïne
Rusland en Wit-Rusland wordt tot nader order onmiddellijk uitgesloten van deelname aan al onze evenementen. Door deze stap te zetten, betuigen we onze volledige solidariteit met alle getroffenen in Oekraïne.…
Lees meer...
25 februari 2022
Protocol Verantwoord Sporten (per 25 feb. 2022)
Dit protocol gaat uit van de per 25 februari 2022, geldende landelijke maatregelen en zal indien die in de komende tijd veranderen op basis van die veranderingen worden aangepast. Dit protocol is juridisch gezien een advies voor het handelen op buiten- en binnen-sportaccommodaties en in de openbare ruimte. Het protocol is inhoudelijk in lijn met de tijdelijke wet COVID-19, geldend van 27-11-2020 tot en met vandaag. Onderstaand kort een aantal algemene richtlijnen vanuit de Rijksoverheid waarna een aantal onderwerpen volgen: vereniging en accommodatie, wedstrijden, training, trainer/ coach, uitzonderingen en eventuele besmetting.
Lees meer...
25 februari 2022
CEP krijgt warm welkom in ’s-Hertogenbosch
DE EUROPESE KAMPIOENSCHAPPEN 2022 BEGINNEN STEEDS MEER TE LEVEN. De Europese Kampioenschappen Petanque komen steeds dichter bij en de organisatie krijgen steeds meer vorm. Daarom werden Mike Pegg en Sjoerd Pieterse, als vertegenwoordiging van de Confédération Européenne de Pétanque (CEP), uitgenodigd om op donderdag 17 februari kennis te komen maken met het strijdtoneel in ’s-Hertogenbosch.
Lees meer...
23 februari 2022
Speciale EK pagina
Over enkele maanden begint het EK Petanque in 's-Hertogenbosch, voor ons was dat de aanleiding om een speciale pagina te maken over het EK. Op deze pagina staat alles wat je wilt weten over het EK Petanque, onder meer alle spelers en speelsters met hun begeleiders. Ook alle uitslagen en standen kun je hier vinden.
Lees meer...
Uitschrijven   |   Beheer je abonnement   |   Bekijk online