Masters 2023

Masters 2023

In 2023 bestaan de NJBB Masters uit 6 toernooien inclusief het Nationaal kampioenschap Tripletten. Na deze kwalificatietour wordt er een finaleweekend gespeeld met de beste 8 teams. Op zeer korte termijn zal bekend gemaakt worden naar welk toernooi of kampioenschap de winnaar van het finaleweekend wordt uitgezonden. 

Inschrijfprocedure kwalificatiecyclus NJBB Masters 2023

Deelname kwalificatiecyclus NJBB Masters 2023: In het toernooireglement van de NJBB-Masters (artikel 2.6.1) staat vermeld dat equipes zich ‘minimaal twee weken voor het eerste kwalificatietoernooi bij het bondsbestuur moeten hebben aangemeld’ om deel te kunnen nemen aan de kwalificatiecyclus. Klik hier om je team aan te melden voor de kwalificatiecyclus.

Geef een reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.