Informatie Precisieschieten

Belangrijke informatie NK precisieschieten

Zaterdag 17 december vindt het NK Precisieschieten plaats bij Petanquecentrum Nieuwegein. In voorbereiding naar dit NK zijn er afspraken gemaakt om de gehele dag minimaal 17 graden Celsius aan te houden in de boulodrome, zodat iedere speler op een prettige manier kan deelnemen aan dit NK. Daarnaast is deze temperatuur ook prettiger voor toeschouwers om live in Nieuwegein naar de wedstrijden te komen kijken.

Inschrijven NK

Wil je je nog inschrijven voor het NK Precisieschieten? Dat kan via deze link:

Verder is het belangrijk dat iedere deelnemer een assistent/coach ter beschikking heeft om boules terug te leggen tijdens de speelronde. 

Meer informatie

Op zaterdag 17 december wordt het NK Precisieschieten gehouden bij ‘Petanque Vereniging Nieuwegein’. Het kampioenschap zal ‘live’ te volgen zijn middels het artikel ‘Volg hier live het NK precisieschieten’ op NLPetanque.

Kampioenschap

De indeling voor de eerste wedstrijdronde vindt plaats door middel van loting. Deze loting vindt zo snel mogelijk na het einde van de inschrijfperiode plaats. De loting en de tijdstippen van aanvang per speler worden in elk geval 2 dagen voor aanvang van het NK bekendgemaakt op www.nlpetanque.nl. Spelers dienen zich uiterlijk 15 minuten voor aanvang van hun kwalificatieronde / serie aan te melden bij de wedstrijdtafel.

Publiek

Moedig de deelnemers aan! Als je zelf niet meedoet, is het minstens zo leuk om te komen kijken. Je bent van harte welkom bij ‘PVN’ in Nieuwegein.

Deelnemers

Ben je benieuwd naar de deelnemende spelers?

Locatie

Petanquecentrum Nieuwegein
Galecopperzoom 1
3437 PJ Nieuwegein
Website: www.pvn.nl

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.