Winnaars Masters 2022

Masters 2022

Afgelopen weekend was het finaleweekend Masters in het Petanquecentrum in Nieuwegein. Het was ongekend wat een veldslag was het in Nieuwegein, alle finalisten moesten knokken voor elke bal, er werd op hoog niveau gespeeld. Ook complimenten naar de andere finalisten, deze hebben een degelijk en goed spel laten zien.

De finale werd gespeeld volgens een best of five. Het is nog niet eerder voorgekomen dat de finalisten alle vijf de wedstrijden nodig hadden om een winnaar te bepalen. Na een spannende finale wisten Joey, Essa, Ali en Kees de laatste wedstrijd te winnen en daarmee hebben zij de NJBB Masters 2022 gewonnen.

De winnaars

Alles over Petanque feliciteert de winnaars met het winnen van de Masters 2022

Bovendien ontvangers de eerste 4 Petanque Live golden butjes.

De verliezers

Er waren natuurlijk ook verliezers, maar deze stugge rakkers mogen ook genoemd worden. Deze mannen hebben ook briljant gespeeld en omdat ze op 5 puntjes na in de laatste partij geen kampioen zijn geworden, 2PL butjes per persoon. Ook deze mensen klasse gespeeld.

Winnaar NJBB Masters 2022

Het winnende team wordt in 2023 (21-24 september) namens de NJBB uitgezonden naar het Europees kampioenschap Tripletten (heren) in Albertville te Frankrijk om Nederland te vertegenwoordigen. 

NJBB Voorzitter Lieke Vogels feliciteert Joey, Essa, Ali en Kees met het winnen van de NJBB Masters 2022 én overhandigt daarbij het ticket om deel te nemen aan het EK Heren tripletten senioren van 21-24 september 2023 in Albertville. (Frankrijk). Ook worden de volgende mensen bedankt voor in inzet: -Wim Flecken (wedstrijdleiding) -Huub van den Broek (wedstrijdleiding & scheidsrechter) -Ruben van Stockum (scheidsrechter) -Jean Paul Brands (Live uitzendingen) -Vrijwilligers van petanquecentrum Nieuwegein

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.