EK Beloften

EK Beloften 2022

Met het geslaagde EK Petanque in Den Bosch nog op ons netvlies is het tijd voor een volgend hoofdstuk. Alle Europese talenten zullen binnenkort namelijk afreizen naarPalma de Mallorca om daar van 6 tot en met 9 oktober te strijden om het Europese Kampioenschap Beloften.

Namens de NJBB zal er zowel een dames- als een herenteam deelnemen.

v.l.n.r. Myrthe Adriaanse, Michelle de Blij, Roby van Rooijen, Elise Nuijten en coach Frans Velthuis
Damesteam

 Bij de dames wordt ons land vertegenwoordigd door Roby van Rooijen, Elise Nuijten, Michelle de Blij en Myrthe Adriaanse waarbij de eerstgenoemde ook het onderdeel precisieschieten voor haar rekening zal nemen. Het team zal worden bijgestaan door coach Frans Velthuis.

v.l.n.r. Jobbi Schefferlie, Dylan Velthuis, Gregory Koolwijk, Koen Wentink en coach Kees Kroon
Herenteam

Bij de heren bestaat de delegatie uit de spelers Jobbi Schefferlie, Gregory Koolwijk, Dylan Velthuis, Koen Wentink en hun coach Kees Kroon. Op het onderdeel precisieschieten zal Jobbi Schefferlie het strijdperk betreden.

Helaas heeft Wim Boluijt het besluit moeten nemen om zich terug te trekken als chef de mission. Jan Paashuis neemt tijdens dit Europees Kampioenschap Beloften zijn rol over.

Op donderdag 6 oktober vinden de voorrondes van het precisieschieten plaats en op vrijdag 7 oktober vijf voorrondes in de spelvorm tripletten. Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober worden de kwartfinales, halve finales en finales gespeeld. Voor een uitgebreid overzicht van het programma kunt u op deze link klikken.

Alllesoverpetanque.nl wensen Roby, Elise, Michelle, Myrthe, Jobbi, Gregory, Dylan, Koen en hun coaches veel succes!

Geef een reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.