CHRISTMAS

NPC-opgave seizoen 2022/2023

NPC-opgave seizoen 2022/2023
NPC Seizoen 2022/2023

Het nieuwe seizoen van de Nationale Petanque Competitie begint in september, de inschrijving voor de NPC is inmiddels begonnen. Tot nu toe hebben er zo’n 60-tal verenigingen zich al ingeschreven voor de NPC. (klik hier voor een overzicht) van de verenigingen die zich al hebben ingeschreven). Als we kijken naar de voorgaande seizoenen, dan verwachten we meer inschrijvingen.

Als uw vereniging nog niet gereageerd heeft, dan kan uw vereniging zich nog inschrijven tot en met woensdag 8 juni 2022. Hieronder vindt u de linkjes naar zowel de inschrijfprocedure als het inschrijfformulier.

Delen graag

Geef een reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

DutchEnglishFrenchGermanSpanish

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren

%d bloggers liken dit: