Aanscherpen coronamaatregelen

Strengere controle op QR code

Eerst strenge adviezen, daarna draconische maatregelen

Tijdens de persconferentie van demissionair premier Rutte en zorgminister De Jonge zijn nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Rutte zegt de adviezen en belangen van diverse instellingen mee te hebben genomen. “Ons eigen gedrag blijft belangrijk” volgens Rutte

Weet het kabinet wel, waar ze mee bezig zijn.

Naast het feit dat de nieuwe, verregaande maatregelen voor nog meer polarisatie en tweedeling gaat zorgen, levert het alleen maar nog meer kopzorgen op voor de toezichthouders van deze maatregelen. Zij moeten de uitgeschreven chaos van het kabinet, maar in goede banen zien te leiden.

QR Code op werkvloer
Vragen naar een QR-code gaat niets opleveren. Gevaccineerden kunnen anderen nog steeds besmetten.

Daar komt bij dat het alleen maar extra werk oplevert om die dingen telkens te scannen. Maar het grootste probleem is nog wel wat er van werkgevers wordt verwacht op het moment dat een ongevaccineerde werknemer zich niet wil laten vaccineren.

Door deze waanzin in te voeren jaagt het demissionaire kabinet werkgevers op kosten én worden zij de boosdoener als een werknemer niet uit zichzelf de ‘juiste keuze’ maakt. Doen werkgevers straks helemaal niet mee, dan zijn de rapen gaar. Het is dus niet alleen vaccinatiedwang, maar ook overheidsdwang om anderen voor het karretje te spannen en hun vuile werk op te knappen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.