Sponsordag EK 2022

Sponsor dag EK 2022 bij 't dupke

Op een prachtige locatie, dicht bij Den Bosch, vond maandag 20 september bij petanquevereniging ’t Dupke in Sint Michielsgestel een sponsor- partnerdag plaats met betrekking tot het EK 2022. Na het welkomstwoord van Twan Beckers (directeur NJBB) hielden Lieke Vogels (voorzitter NJBB) en Eric Kersten (directeur Team TOC) een enthousiast verhaal over de kansen die dit evenement biedt voor de NJBB en de partners die dit evenement omarmen. Jobbi Schefferlie (deelnemer WK Petanque 2017) enkele vragen voorgelegd over de sport petanque. Na deze introductie kregen alle aanwezigen een uitleg over de sport met het spelen van een oefenmêne

Daarna was het de beurt aan de aanwezigen om twee wedstrijden te spelen. Met enkele tips van Jobbi, Meep Poel (coach veteranen) en Jan Paashuis (coach ’t Dupke) kwam het talent van enkele deelnemers boven drijven. Onder het genot van een hapje en een drankje werd deze prachtige nazomerse dag afgesloten.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.