0
Months
:
0
Dagen
:
0
Uren
:
0
Minuten
:
0
Seconden
TOT EK Petanque 2022 's-HERTOGENBOSCH
  • wo. okt 20th, 2021

Alles over Petanque

allesoverpetanque.nl

Anette Boluijt en Josefien Koogje winnen in Heerlen

Doorhenk

okt 11, 2021
Delen graag

KWALIFICATIETOERNOOI (KT6)

CDP HEERLEN

Het laatste kwalificatietoernooi naar aanloop naar het EK Petanque 2022 bij Club de Petanque in Heerlen.
Anette Boluijt en Josefien Koogje winnen het laatste kwalificatietoernooi, dat werd gehouden bij CDP Petanque in Heerlen. In de finale moesten Anette en Josefien het opnemen tegen Selena van der Hoef en Chantal Moors. Anette Boluijt en Josefien Koogje waren te sterk voor Selena en Chantal de uitslag werd uiteindelijk 13-7 in het voordeel van Anette Boluijt en Josefien Koogje. Om de derde en vierde plaats ging tussen Sandy Rikkers en Katy Kamps tegen Ria Bronsma en Jenny den Baas deze partij werd door Sandy Rikkers en Katy Kamps gewonnen met 13-5.
Bij de mannen ging de finale tussen Tim van Drunen met Dennis Bakker en Leo Bos met Raymond Tonen, Tim en Dennis wonnen met 13-10 van Leo Bos en Raymond Tolen. De strijd om de derde en vierde plaats werd gewonnen door Joey van Doorn en Ali Doualeh die met 13-2 wisten te winnen van Wim Boluijt en Vince Exalto.
Dit geeft de volgende eindrangschikking in ROAD TO 2022 het klassement

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.