Het laatste allesbepalend kwalificatietoernooi voor ‘Road to EK 2022’

Inschrijven kan nog!

kt6 is allesbepalend kwalificatietoernooi voor

'Road to EK 2022'

Het laatste en allesbepalende kwalificatietoernooi (KT6)voor de Road to 2022 staat op zaterdag 9 oktober en zondag 10 oktober op de kalender. Bij de mannen ligt de strijd voor de derde en vierde plek in de voorselectie nog volledig open. Bij de vrouwen geldt dit zelfs voor de tweede tot en met de vierde plek op de ranglijst.

Dit betekent dat het voor veel spelers en speelsters nog loont om aan dit laatste kwalificatietoernooi in Heerlen deel te nemen. De huidige stand kan met het resultaat in het laatste kwalificatietoernooi nog behoorlijk wijzigen

Na dit laatste toernooi wordt de eindstand opgemaakt en is bekend welke 8 spelers/speelsters (4 mannen en 4 vrouwen) tot de voorselectie behoren en kans maken op de uiteindelijke selectie voor het EK Petanque op de Parade in ’s-Hertogenbosch.

Met het aantal inschrijvingen wordt bepaald of het kwalificatietoernooi op één (alleen de zaterdag) of twee dagen (zaterdag en zondag) wordt gehouden. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 3 oktober 23:59.

U kunt nog steeds inschrijven, download hier het inschrijfformulier.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.