Volg ons
  • di. sep 21st, 2021

Alles over Petanque

allesoverpetanque.nl

Vernieuwde spelregels petanque 2021

Doorhenk

aug 20, 2021
Delen graag

WIJZIGING PER 1 JANUARI 2021

Het Reglement voor de Petanquesport (RPS) is gewijzigd per 1 januari 2021. De wijzigingen in het RPS behelzen in veel gevallen verplaatsing van tekst of herformulering (met het doel een en ander duidelijker te maken). Van de inhoudelijke wijzigingen heeft de reglementencommissie een overzicht gemaakt.
De reglementencommissie heeft naast de vertaling van het nieuwe RPS gezorgd voor nog een tweetal documenten. Namelijk een document met een overzicht van de wijzigingen in het RPS en de bijbehorende artikelen. Daarnaast een document met in de kleur de weergave welke delen van artikelen zijn vervallen, vervangen of nieuw zijn.
De wijzigingen en verdere informatie over het RPS zijn te raadplegen op de pagina Wijziging Reglement voor de Petanquesport (RPS)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.