NK Tête á tête

Informatie NK Tête á Tête

Het NK-tête-à-tête vindt komende zaterdag 14 augustus plaats bij Petanque Club De Gooiers in Nieuw-Loosdrecht. Het streven is om alle categorieën (jeugd, vrouwen en mannen) te spelen op één dag. Normaliter wordt bij 64 equipes (mannen) of meer over 2 dagen gespeeld, maar na overleg is besloten om het NK-tête-à-tête zaterdag af te ronden.

In de categorie jeugd wordt er een halve competitie gespeeld en in beide categorieën mannen en vrouwen wordt er gespeeld volgens de beschreven wedstrijdsystemen in Road-to-2022. Dit houdt in dat er in zowel de categorie mannen als vrouwen wordt gespeeld volgens directe eliminatie. Bij de mannen wordt er tot de halve finales op tijd gespeeld.

Deelnemers melden vanaf 09:00 uur.

Opening: o9:50 uur.

Start NK: 10:00 uur.

Klik hier voor de deelnemerslijst.

Bij de ingang van De Gooiers dient u zich te registreren als aanwezige. In de kantine kunt u alleen betalen met PIN. Als u corona gerelateerde klachten heeft, verzoeken we u om thuis te blijven.
Petanque Club De Gooiers
‘t Jagerspaadje 34
1231 KJ Nieuw Loosdrecht

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.