Kwalificatietoernooi Zoetermeer

ALI DOUALEH & JOEY VAN DOORN, JOSEFIEN KOOGJE & LIEKE VAN DER VOORT WINNEN KT4

Zoetermeer

Op de banen van JBC Zoetermeer heeft op zaterdag 24 juli Kwalificatietoernooi (KT) 4 (doubletten) plaatsgevonden. Dit was het tweede moment waarop punten verdiend konden worden voor de ranking van de ‘Road to EK 2022’. Bij de mannen waren het Ali Doualeh & Joey van Doorn die er met de winst vandoor gingen. Bij de dames ging de winst naar Josefien Koogje & Lieke van der Voort.

De heren

Van Doorn en Doualeh begonnen KT4 met een overwinning op Michael Pistorius en Patrick Bakens (13-7). In de kwartfinale werd gewonnen van Edward Vinke en Mike van Veen (13-2). In de halve finale waren Ad Wagenaars en Mark Norder de tegenstander, waarvan werd gewonnen met 13-4, terwijl in de andere halve finale het duo Tim van Drunen Littel en Junior de Jong Xander Steijns en Cas Schellekens versloeg (13-10). In de finale waren Doualeh en Van Doorn met 13-4 te sterk voor Van Drunen Littel en De Jong. De strijd om de derde plek werd gewonnen door Ad Wagenaars en Mark Norder: 13-7 tegen Xander Steijns en Cas Schellekens..

Bij de dames

Van Doorn en Doualeh begonnen KT4 met een overwinning op Michael Pistorius en Patrick Bakens (13-7). In de kwartfinale werd gewonnen van Edward Vinke en Mike van Veen (13-2). In de halve finale waren Ad Wagenaars en Mark Norder de tegenstander, waarvan werd gewonnen met 13-4, terwijl in de andere halve finale het duo Tim van Drunen Littel en Junior de Jong Xander Steijns en Cas Schellekens versloeg (13-10). In de finale waren Doualeh en Van Doorn met 13-4 te sterk voor Van Drunen Littel en De Jong. De strijd om de derde plek werd gewonnen door Ad Wagenaars en Mark Norder: 13-7 tegen Xander Steijns en Cas Schellekens..

Van der Voort en Koogje op hun beurt versloegen in de eerste ronde Jenny den Baas en Ria Bronsema (13-2). De halve finale ging vervolgens tegen Elise Nuijten en Frances van Donge en werd gewonnen met 13-8. In de finale werd er met 13-4 gewonnen van Selena van der Hoef en Chantal Moors, waardoor de volle buit naar Van der Voort en Koogje ging. In de strijd om de 3e en 4e waren het Elise Nuijten & Frances van Donge die er tegen Monique Bakker en Henna van de Vis met de winst vandoor gingen(13-10).

Puntenverdeling voor de Road to EK2022

Dankzij deze resultaten is de volgende tussenstand van toepassing voor de ranglijst van de Road to EK 2022:

MANNEN

VROUWEN

PLEK RANGLIJST

NAAM

AANTAL PUNTEN

PLEK RANGLIJST

NAAM

AANTAL PUNTEN

1

Kees Koogje

6

1

Anette Boluijt

6

2

Edward Vinke

5

2

Sene van der Hoef

5

3

Dennis Bakker

4

3

Janna Bos

4

4

Mohammadi Jadoun

3

4

Katy Kamps

3

5

Wim Santhuizen

1

5

Ivonne Mooibroek

1

5

Tim van Drunen

1

5

Roby van Rooijen

1

5

Ali Doualeh

1

5

Josefien Koogje

1

5

Henry Calvetti

1

5

Jenny dn Baas 

1

Inschrijven voor NK Tête-à-tête

Het eerstvolgende kwalificatietoernooi dat op het programma staat, vindt plaats bij de Gooiers in Loosdrecht. Het betreft het NK Tête-à-tête dat op 14 en 15 augustus wordt gespeeld. Inschrijven daarvoor kan nog altijd. Dat moet gebeuren via het secretariaat van de vereniging. Het inschrijfformulier staat op deze pagina en eveneens op de pagina van de NK’s.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.