Feestelijke onthulling One Year To Go

EK 2022: ONE YEAR TO GO FEESTELIJK GEVIERD MET ONTHULLING PETANQUE

Het was op woensdag 14 juli 2021 precies nog één jaar tot het EK petanque van 2022 losbarst. Op de Parade in ‘s-Hertogenbosch werd daarom een feestelijk moment gehouden om alvast een beetje in de EK-stemming te komen.

Een feestelijk moment

De hele dag kan er op de vier banen die van 1 juli 2021 tot en met 5 september 2021 op de Parade liggen worden gebould en daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Jong en oud wist de weg te vinden naar het plein in ‘s-Hertogenbosch. Daar waren ook twee spelers en drie speelsters aanwezig om geïnteresseerden te voorzien van tips en om een potje mee/tegen te spelen.

Niet alleen was er een demonstratie van de Nederlandse topspelers. Ook was er de afsluiting van de Wijktoernooien die de afgelopen maand in ‘s-Hertogenbosch zijn gehouden. Het plan kan worden gezien als een groot succes en krijgt volgend jaar ook weer een vervolg.

Ook ligt er vanaf 14 juli een petanquebeeld in ‘s-Hertogenbosch dat de rest van het jaar iedereen die daarlangs loopt herinnert aan het feit dat in juli 2022 het EK plaatsvindt in Nederland. Het beeld werd onder grote belangstelling onthuld.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.